De Beginnerscursus

Starts 5 februari 2018
Ends 12 maart 2018

19:00 - 20:15

Ganzenheuvel 15 Nijmegen

€75

Benieuwd naar yoga, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Of ben je al bekend met yoga, maar vind je het fijn de basis nog eens grondig door te nemen? Dan is deze Beginnerscursus iets voor jou!

Gedurende 6 weken neem ik je mee op ontdekkingsreis in de wereld van yoga. Wat is yoga? Je krijgt uitleg over de achtergrond en de verschillende stijlen. We behandelen de basistechnieken van de Zonnegroet (Surya Namaskar) en veel voorkomende houdingen tijdens een yogales. Je leert verschillende ademhalingstechnieken, zodat je weet hoe je je ademhaling goed kunt gebruiken. Elke les is er natuurlijk ook voldoende ruimte om je eigen vragen te stellen.

De Beginnerscursus wordt gegeven aan kleine groepen van maximaal 8 deelnemers, waardoor er veel individuele aandacht en begeleiding is.

Praktische info

In april start een nieuwe Beginnerscursus, meer info volgt snel!

De Beginnerscursus gaat door wanneer er minimaal 4 aanmeldingen zijn.

Vragen over cursus of aanmelden? Stuurt een e-mail naar niki@merakiyoga.nl

Waarom meedoen aan De Beginnerscursus?

Tijdens de Beginnerscursus is er veel aandacht voor de fundamentele basis van yoga, zowel in de technieken, als de geschiedenis, de filosofie en de verschillende soorten stijlen. In een rustig tempo, met een klein groepje kun je zo op een fijne manier kennis maken met yoga, de basis leren en ontdekken wat yoga voor jou kan doen. Zodat je na die zes weken hopelijk zodanig gemotiveerd bent en door wilt gaan met yoga.

Yoga brengt mij rust, groei en zorgt ervoor dat ik dicht bij mezelf kan blijven. Daarnaast geeft het me meer energie, een goeie focus en voel ik me gezonder en gelukkiger.
Benieuwd wat yoga voor jou kan doen? Ervaar het zelf tijdens De Beginnerscursus.