Je kunt terecht bij Meraki Yoga voor verschillende lessen, van een energizing flow tot een rustgevende restorative.

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow is een dynamische vorm van yoga waar de nadruk ligt op jouw ademhaling. Door te bewegen op het ritme van je ademhaling kom je in een flow. De les begint in rust waarbij we ons focussen op de ademhaling, daarna warmen we het lichaam op en volgt er een reeks staande en zittende houdingen, de les sluiten we af met een fijne, relaxte savasana (eindontspanning). Elke les is uniek en wordt op creatieve wijze samengesteld, verschillende soorten houdingen komen aan bod en elke les heeft een eigen thema. De lessen zijn geschikt voor iedereen, beginner of doorgewinterde yogi, iedereen is welkom.

Kijk in het rooster voor het aanbod van de lessen.

Power Vinyasa Flow

Een dynamische flow geschikt voor de yogi met al wat ervaring. Het tempo ligt hoger dan in de Vinyasa Flow lessen. Power Vinyasa Flow heeft onder andere een gunstig effect op je conditie en de kracht in je lichaam, de flexibiliteit, ademhaling en concentratie.

 

Hatha Vinyasa

Een fijne, rustige flow, waarbij sommige houdingen langer worden aangehouden zodat lichaam en geest zich kunnen overgeven aan de asana. De aandacht voor de ademhaling keert elke les terug, er is geen enkele houding belangrijker dan de kwaliteit van je ademhaling!

Een balans tussen in- en ontspanning, erop gericht jou in je lichaam te laten komen en gedurence de les verder nergens anders mee bezig te hoeven zijn. Deze les is geschikt voor iedereen.

Restorative Yoga

Restorative Yoga is een rustige, herstellende en ondersteunende yogavorm die jou kan helpen de fysieke en mentale balans te herstellen in lichaam en geest. Bij Restorative Yoga gaat het niet om inspanning, maar juist om totale ontspanning. Met behulp van yoga props zoals bolsters, dekens, blokken en kussens wordt je maximaal ondersteund, zodat jij volledig kunt ontspannen. Tijdens de les heb je slechts één belangrijke taak: jezelf toestaan helemaal niets te hoeven doen en gewoon te zijn.

Elke les is een combinatie van geleide meditatie, ademhalingsoefeningen, restorative houdingen en een lange savasana (eindontspanning). Restorative Yoga is geschikt voor iedereen. Wanneer de balans tussen lichaam en geest extra aandacht behoeft, zoals bij een blessure of burn-out, is Restorative Yoga uitermate geschikt.

Vragen over de verschillende stijlen en/of het lesaanbod? Neem dan gerust contact met me op.