Over

Meraki: To do something with soul, creativity or love;
put something of yourself into your work.

Dit vat voor mij in één zin samen wat yoga en yogales geven voor mij betekent, en is daarom de reden dat ik lesgeef onder de naam Meraki Yoga.

Na mijn HBO-studie wist ik dat ik niet gelukkig zou worden van een baan in dat werkveld. Yoga kwam op mijn pad en al snel werd duidelijk dat dit de nieuwe richting was die ik op wilde gaan, een spannende maar juiste keuze. In november 2016 startte ik met mijn Vinyasa opleiding bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Nadat ik deze in juni afrondde vertrok ik naar Indonesië om te reizen, maar ook om nog meer kennis en ervaring op te doen. Daar volgde ik een tweede teacher training in Hatha Vinyasa bij Zuna Yoga.

In yoga vond ik mijn passie, niet alleen in het zelf beoefenen, maar juist ook in het delen ervan. Nooit eerder voelde ik zo sterk van binnen wat mijn doel was. Door yoga heb ik kunnen groeien, zowel op als naast de mat. Want zoals Johan Noorloos altijd zegt:
“De yogales begint pas écht op het moment dat je van de mat afstapt”.

Mijn naam is Niki Huntjens, geboren in het prachtige zuiden van het land, maar inmiddels al vijf jaar woonachtig in de fijnste stad van Nederland: Nijmegen. Het kan dan ook niet anders dan dat ik in deze stad yogalessen ga geven. Met liefde deel ik mijn passie voor yoga tijdens de verschillende yogalessen bij Meraki Yoga in de mooiste studio in het centrum van Nijmegen.

Ik zie je graag op de mat!

Namasté